Excursie: "De ontwikkeling van het Maaspark Ooijen – Wanssum"

26 september 2020

09:00 uur

Parkeerplaats Hoogstraat Broekhuizen

Entree: Leden LGOG - gratis / Niet-leden €5

Kring ter Horst organiseert op zaterdag 26 september een excursie naar het “Maaspark Ooijen-Wanssum”, als vervolg op de lezing van 16 september.

Vanwege de corona-maatregelen mag de groep niet groter zijn dan 30 personen. De excursie duurt ongeveer tweeëneenhalf uur en gaat deels te voet en deels met de auto. Ook moet men er rekening mee houden dat er vanaf de stopplaatsen ongeveer 50 meter gelopen moet worden om alles goed te kunnen overzien. Het is de bedoeling dat iedereen op eigen gelegenheid met de auto gaat.

De groep wordt verdeeld in 3 kleine groepen van ieder 10 personen en voor iedere groep is een gids beschikbaar. Deze kleine groepen vertrekken ook op verschillende tijdstippen, namelijk om 9.00 uur, om 9.30 uur en om 10.00 uur. Dit om te voorkomen dat men elkaar voor de voeten loopt.

Aanmelden van tevoren is verplicht, wat betekent dat u zonder aanmelding niet deel kunt nemen. Aanmelden kan bij de secretaris tot 48 uur van tevoren via secretariaat@lgogterhorst.nl. Gelieve aan te geven met hoeveel personen u komt en in welke groep u ingedeeld wilt worden.

  • Groep 1: Start om 9.00 uur – einde voorzien om 11.30 uur
  • Groep 2: Start om 9.30 uur – einde voorzien om 12.00 uur
  • Groep 3: Start om 10.00 uur – einde voorzien om 12.30 uur

LGOG zal een definitieve indeling maken en zodra de excursie vol is ontvangt u bericht in welke groep u ingedeeld bent. Niet iedereen kan in groep 1!

Personen die zich bij de aanmelding van de lezing ook al opgegeven hebben voor de excursie dienen dat nogmaals te bevestigen.

Verder gelden ook hier de normale RIVM-regels: geen handen schudden, houd afstand, handen wassen en als u zich niet goed voelt of verkouden bent, blijf svp thuis.

Bekijk hier de volledige uitnodiging -->


Vorige activiteit | Volgende activiteit