Gecombineerde Algemene Ledenvergaderingen (ALV) op zaterdag 26 september 2020

Het hoofdbestuur van LGOG nodigt u graag uit voor de Gecombineerde Algemene Ledenvergaderingen op zaterdag 26 september 2020 te Roermond. U bent vanaf 13:00 welkom voor een kopje koffie of thee. De Algemene Ledenvergaderingen (eerst de Voorjaarsvergadering en aansluitend de Najaarsvergadering) zullen starten om 13:30 uur. Het welkomstwoord zal worden gegeven door Hein van der Bruggen, voorzitter van LGOG Kring Gelders Overkwartier van Roermond. Via deze link kunt u de agenda van de vergaderingen vinden. Na de vergaderingen is er een beperkte nazit tot 16:00 uur.

In verband met de coronaperikelen is deelname alleen mogelijk na voorafgaande aanmelding. Dat kan tot en met vrijdag 18 september 2020 via de volgende link.

Gelieve voorts kennis te nemen van bijgevoegd coronaprotocol en conform te handelen. Er is geen garderobe voorzien; gelieve uw jas mee te nemen naar de zaal.

Via de volgende links kunt u de conceptnotulen van de vergadering van 28 september 2019, de Jaarrekening 2019 en de begroting 2021 vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit