Mijn LGOG

In de nieuwsbrief van het LGOG van 20 februari 2019 (jaargang 4, editie 63) heeft u kunnen lezen dat op vrijdag 8 februari het hoofdbestuur van het LGOG de samenwerking tussen LGOG en ICT bedrijf Windex heeft ondertekend. Op maandag 18 februari was op het bureau van LGOG de Kick Off-meeting en begon Windex met het ontwikkelen van de nieuwe ledenadministratie in samenspraak met het bureau en Frans van Nistelrooij. Inmiddels hebben zij de nieuwe modernere ledenadministratie verzorgd en is deze klaar om gebruikt te worden.

Op donderdag 13 juni was de laatste bijeenkomst tussen Windex en het bestuur en was het moment daar om ‘live’ te gaan met de nieuwe ledenadministratie. Dit houdt in dat vanaf deze week op het bureau gewerkt wordt met de nieuwe administratie. Voor u als lid van het LGOG verandert er inhoudelijk niets en hoeft u niets te doen. Wel biedt de nieuwe ledenadministratie nu de mogelijkheid dat u zelf uw lidmaatschapsgegevens kunt inzien en indien nodig wijzigen. U kunt dit doen door in te loggen op mijn.lgog.nl.

U kunt hier inloggen met het mailadres dat bij het LGOG bekend is. Mochten hier vragen over zijn of zaken niet duidelijk zijn dan kunt contact opnemen met het bureau via info@lgog.nl of telefonisch (0031)(0)43 - 321 25 86.

Log hier in op mijn.lgog.nl >>


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem