Algemene ledenvergadering en film ‘De verdwenen grafkelder’

Op zaterdag 23 april organiseert het hoofdbestuur van LGOG de Algemene Ledenvergadering. U bent welkom in Openlunchtmuseum De Locht in Melderslo. Het bestuur van Kring Ter Horst zal mede als gastheer optreden. De agenda voor de vergadering kunt u vinden in de uitnodiging, net als informatie over de te verkiezen bestuursleden. Hier kunt u het verslag van de ALV op 25 september 2021 in Maastricht vinden. Hier staat het jaarverslag over 2021 (met een infographic waarin wij 2021 in cijfers weergeven). Hier kunt u de jaarrekening over 2021 vinden.

Programma ALV

  • 12:00 uur: Inloop en mogelijkheid om het museum te bezoeken. U mag het museum gratis bezoeken, maar als u in het bezit bent van een museumjaarkaart vragen wij u deze mee te nemen zodat het museum deze kan scannen bij binnenkomst.
  • 13:30 tot 15:00 uur: Middagprogramma met koffie, thee en vlaai. Welkomstwoord door Ryan Palmen, burgemeester Horst aan de Maas en algemene ledenvergadering.
  • 15:00 tot 15:45 uur: Vertoning van de film De verdwenen grafkelder over de zoektocht naar de grafkelder van de adellijke familie Van Wittenhorst en de betekenis van de Van Wittenhorsten voor Horst en het Gelders Overkwartier.
  • 16:00 uur: Ontvangst in de Lambertuskerk Horst door deken Wilson Varela en bezichtiging van de schatkamer begeleid door Jos Schatorjé.
  • 17:00 uur: Afsluitende borrel in de diaconieruimte in de Lambertuskerk.

Praktische informatie

U kunt zich via deze link aanmelden tot en met woensdag 20 april.


Vorige activiteit | Volgende activiteit