Afsluiting seizoen van de sectie Archeologie

9 juli 2022

14:00 uur

De Vondst, Raadhuisplein 20, Heerlen

Entree: Leden: gratis, niet-leden: € 10,-

Op zaterdag 9 juli luiden we op Romeinse wijze de zomervakantie in! Onder het genot van een Romeins hapje en wijntje (of Heerlens water) zullen we de afgelopen periode evalueren. Wij horen namelijk graag van u hoe u onze activiteiten waardeert en van uw verbeterpunten leren wij graag. Het programma is dan ook anders dan u van ons gewend bent, namelijk géén programma. Maar gewoon informeel met elkaar praten over onze gezamenlijke interesse, namelijk archeologie. Bij goed weer zijn we te vinden in de Romeinse Pluktuin, te vinden in de binnentuin van De Vondst.

Cavefelem verzorgt op deze middag de Romeinse wijn en de Romeinse hapjes. Sinds 2010 verzorgt Cavefelem diverse ‘doe-dingen’ en belevingen rondom archeologie en het Romeins verleden.

Praktische informatie

Als u met de auto komt, kunt u direct tegenover De Vondst parkeren in de Q-Park parkeergarage “Raadhuisparking”, Uilenstraat 4 in Heerlen. Wij ontvangen u graag op zaterdag 9 juli om 14.00 uur in De Vondst. We zullen tegen 17.00 uur afsluiten.

Leden hoeven niets te betalen. Niet-leden die besluiten zich op deze middag aan te melden als lid van de LGOG, sectie Archeologie hoeven ook niets te betalen. Anders zijn de kosten €10,-. Deze kunnen contant ter plekke worden voldaan.

Omdat we voor iedereen voldoende Romeinse versnaperingen willen hebben, is vooraf aanmelden verplicht. U kunt zich tot 7 juli aanmelden via deze link.

De volledige uitnodiging is hier te vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit