Jubileumviering 85 jaar De Aldenborgh

STG De Aldenborgh houdt dit jaar haar 85 jarig jubileum.

Het jubileumjaar werd gestart met een feestelijke avond met diner op 15 januari 2024 bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie in Weert. De koks hadden zich bij de gerechten laten inspireren door een menu, dat op 6 september 1937 werd geserveerd ter gelegenheid van een bezoek van leden van het LGOG aan Weert. Het diner dat bestond uit onder andere potage à la reine, rundertong of parelhoen en als dessert stoofpeer met ganache en ijs, viel bijzonder goed in de smaak.

De avond was verder gevuld met een gevarieerd programma aan presentaties en sprekers waaronder Pater Heesterbeek, burgemeester Raymond Vlecken en Stadspreens Ruud I. Na het dessert volgde felicitaties aan LGOG jubilarissen door voorzitter Jacques van Rensch. Een bijzonder woord was er voor Herman Mathijsen, die het zeldzame jubileum van 60 jaar lidmaatschap had bereikt. Dit was zo'n zeldzame gebeurtenis dat er geen LGOG-speldje voor bestond. Het LGOG had daarom speciaal voor deze jubilaris een oorkonde laten vervaardigen.

Het was een zeer geslaagde avond waar mooie herinneringen zijn gemaakt. Een goed begin van dit bijzondere jubileumjaar voor STG De Aldenborgh!

Het volledige verslag van de avond kunt u hier lezen.

Tekst uit nieuwsbrief STG De Aldenborgh (20 jan 2024)
Foto's gemaakt door Jacques Duijf


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem