Even voorstellen aan de nieuwe directeur: Mr. Dory (Emming -) Essers

Ik ben Dory Essers, 55 jaar geleden geboren in Heer. Momenteel woon ik in Grevenbicht met mijn man René en onze kleine hondjes Thei jr. en Jules jr.

Na mijn Gymnasium – A opleiding en studie Nederlands Recht heb ik bijna 30 jaar gewerkt bij grote, internationale corporate bedrijven als Vodafone en DSM. In diverse rollen en op diverse werkterreinen.

in 2017 heb ik de bewuste keuze gemaakt om te gaan werken voor kleine, lokale organisaties met maatschappelijke relevantie. Zo ben ik achtereenvolgens bij het voormalige Arcus College, Stichting IKL en nu bij het LGOG terecht gekomen. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik naar mijn profielen op Linkedin en Facebook.

Na mijn eerste, verkennende bezoeken aan het Bureau LGOG en het spreken van Jacques en Justine verheug ik me zeer om in januari formeel (in Maastricht!) aan de slag te gaan met de mensen van LGOG en de uitdagingen die er momenteel liggen. Ik hoop dat mijn ruime werkervaring en frisse blik als nieuwkomer er aan bijdragen dat er een vruchtbare samenwerking ontstaat.

Voor nu ga ik genieten van mijn kerstvakantie en dat wens ik ook u toe. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2022 waarin we elkaar gaan leren kennen! Ik zie er naar uit!

Mr. D(ory) Essers


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem