Speciale jubileumviering 75 jaar LGOG kring Parkstad met Dols

Op dinsdag 23 mei organiseert Kring Parkstad hun Speciale jubileumviering 75 jaar LGOG kring Parkstad met Dols.

Graag nodigen wij u uit voor een wel heel bijzonder event: de jubileumviering van LGOG kring Parkstad. Dit jaar bestaat de kring Parkstad Limburg 75 jaar, een reden dus voor een groot feest.
De heren van Dols verzorgen deze avond een spetterend optreden met prachtige muziek in een speciale ambiance.

“Voortreffelijke liedjes” (Heaven Magazine). Stap de wondere wereld binnen van DOLS. Een plek waar verleden, heden en toekomst samensmelten in gloedvolle gitaarsongs die staan in de rijke tradities van de Britse popschool. Met pakkende verhaallijnen in het haast universele Engels, maar ook in het diep persoonlijke van de Limburgse streektaal. Tot dusverre bracht de act twee EP’s en twee albums uit. Gespeeld werd er onder meer op het Valkhof Festival, het Bevrijdingsfestival Limburg en in voorprogramma van de iconische liedjessmid Anne Soldaat. In 2020 sleepte DOLS een nominatie voor Beste Nieuwkomer in de wacht bij de 3voor12Gelderland Awards. www.dolsmusic.net

Programma

  • 19:00 uur: Inloop
  • 19:30 uur: Introductie en korte jubileums presentatie
  • 20:00 uur: Borrel
  • 20:30 uur: DOLS
  • 21:30 uur: Borrel onder het genot van muziek
  • 23:00 uur: Einde van de avond

Praktische informatie

Eenieder die een ticket reserveert ontvangt bij entree in de Nieuwe Nor 2 consumptiebonnen. Wenst u meer consumptiebonnen dan kunt u deze op de avond zelf aanschaffen.

De entree voor dit event is gratis. Het aanmelden gaat echter iets anders in zijn werk dan gebruikelijk. U kunt een gratis ticket kopen via de website van de Nieuwe Nor. Via de link kan het ticket aangeschaft worden: https://nieuwenor.stager.nl/web/tickets/111262148 U kunt het ticket printen of op uw smartphone tonen bij de entree.

Aanmelden via de mail is dus niet nodig. De viering is voor iedereen toegankelijk dus neem gerust familie en/of vrienden mee.

Extra informatie over de Nieuwe Nor: Over Nieuwe Nor - Poppodium Nieuwe Nor
Hoe komt u er? Route - Poppodium Nieuwe Nor

In de zaal staan Stehtischen. Uiteraard is er ook ruimte om voetjes van de vloer te laten gaan in de zaal. Als u slecht ter been bent, meld dit dan via j.martens@historischgoud.nl Wij zorgen voor extra zitgelegenheid.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze ook stellen via j.martens@historischgoud.nl

De volledige uitnodiging is hier te vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit