Lezing HistoBistro: over koken, kruiden en crises
Op maandag 7 november organiseert Kring Maastricht een lezing ‘HistoBistro: over koken, kruiden en crises’.
De lezing
Wat at men vroeger? Welke ingrediënten werden er gebruikt? En welke stukken worden er in Limburg bewaard die hiermee te maken hebben?
Luistert u naar een lezing over vette vogeltjes, culinaire kookboeken, magnifieke menukaarten, lekkere likeuren, toffe toetjes, krachtige kruiden en rampzalige recepten.
De lezing wordt gegeven door Justine Camps en Odin Essers. Justine Camps is marketing- en communicatiemedewerker bij Het Laagland. Odin Essers is conservator van de Bijzondere Collecties van de Universiteit Maastricht.
De HistoBistro is een samenwerking tussen het Historisch Centrum Limburg, Koninklijk Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap, de Universiteitsbibliotheek Maastricht en diverse andere erfgoedinstellingen in Limburg.
De volledige uitnodiging is hier te vinden.
Vorige activiteit | Volgende activiteit