VOL: Excursie Brussel…Anders

10 september 2022

08:00 uur

Horst

Entree: Leden € 35,-, niet-leden € 45,-

Deze excursie is volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Houd de website in de gaten, er is wel een wachtlijst.

Op zaterdag 10 september organiseert Kring Ter Horst een excursie naar Brussel...Anders.

Namens het bestuur van LGOG kring Ter Horst hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor onze uitgestelde excursie naar België. Wij willen met u de Belgische hoofdstad bezoeken maar gaan daarbij niet (alleen) naar de geijkte toeristische zaken kijken (alhoewel u natuurlijk best zelf eventjes langs Manneken Pis mag wandelen…; of u kiest tóch voor de klassieke wandeling…). Er is gekozen voor andere monumenten en musea waardoor u hopelijk zaken ziet die u nog niet kent.

Programma

  • 08:00 uur: vertrek Horst
  • 10:30 uur: aankomst Koningsplein; ontvangst met koffie of thee en croissant in Café Victor. Mogelijkheid tot individuele bezichtiging Koningsplein
  • 11:30 uur: wandeltocht met gids; keuze uit een tweetal wandelingen. Begeleiding door Nederlandstalige gids. Maximale groepsgrootte 20 personen. Geeft u bij aanmelding uw keuze door?
  • 13:30 uur: lunch op eigen gelegenheid en eigen tijd
  • 15:00 uur: vertrek naar Huis van de Europese Geschiedenis
  • 17:30 uur: vertrek
  • 20:00 uur: aankomst Horst

Praktische informatie

Indien u deel wilt nemen aan deze excursie, dan bent u van harte uitgenodigd zich op te geven bij de secretaris van onze kring, Ineke Eickmans, bij voorkeur via e-mail secretaris@lgogterhorst.nl. Vermeld u tevens aan welke rondleiding u deel wil nemen in volgorde van uw persoonlijke belangstelling (nummer 1 klassiek of 2 allemaal beestjes); wij proberen zoveel als mogelijk aan uw wensen te voldoen bij de indeling van de groepen. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Een uiterlijke aanmelddatum tot 10 juli is nodig omdat wij verplichtingen aan moeten gaan. Bij te weinig deelname behoudt het bestuur zich het recht voor om de excursie te annuleren. Van toepassing op deze reis zijn de voorwaarden zoals gepubliceerd op de website van de kring en met intekenen voor de excursie aanvaardt u deze voorwaarden (zie de "homepage" van www.lgogterhorst.nl). Annulering met terugbetaling van de reissom is slechts zeer beperkt mogelijk, ook als u in verband met bv. corona niet meekunt.

Uiterlijk op 17 juli ontvangt u de definitieve bevestiging en informatie over opstapplaats en dergelijke. Nadat uw deelname is bevestigd, kunt u het bedrag, onder vermelding van uw naam overmaken op de rekening van LGOG Kring Ter Horst (rekeningnummer NL28RABO01736.07.047). De kosten bedragen voor leden 35 euro en voor niet leden 45 euro. In dit bedrag zijn de bus kosten inbegrepen evenals de kosten van de gidsen, de entrees van de te bezoeken plaatsen en de koffie/thee met gebak plus de fooi voor de chauffeur.

De volledige informatie over de excursie en uitnodiging is hier te vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit