Avondcursus Weerterlogie – dan weet je wat van je stad

3 oktober 2019

19:00 - 21:00 uur

Brasserie-hotel Antje van de Statie, Stationsplein 1, 6001 CH Weert

Entree: € 121, -

Op 3 oktober 2019 start de avondcursus Weerterlogie weer in het brasserie-hotel Antje van de Statie te Weert. Tijdens 8 informatieve avonden zal de geschiedkundige kennis over Weert overgebracht worden aan belanghebbenden. Ook geïnteresseerd in deze cursus? Schrijft u zich dan snel in en wordt net als 250 anderen ook een ware Weerterloog!

Door het geven van deze cursus wil Stichting De Aldenborgh de belangstelling voor en kennis van de lokale geschiedenis stimuleren. Met de opgedane kennis kunnen deelnemers na afloop bijvoorbeeld gemakkelijk familie en vrienden rondleiden door Weert, en zo samen nog meer genieten van deze stad en regio. Daarnaast biedt de opgedane kennis een solide basis voor cultuurhistorisch actieve leden van diverse verenigingen.

De jongste Weerterloog is 15 jaar, de oudste 82. Daarmee is de cursus Weerterlogie voor alle leeftijden! Tevens is er geen vooropleiding vereist om deel te kunnen nemen aan de cursus. Iedereen met een warm hart en interesse voor de geschiedenis van Weert kan deelnemen aan deze cursus.

Spreekt deze cursus u aan? Dan moet u snel zijn! Er zijn namelijk slechts 35 plekken beschikbaar om een goed contact tussen docenten en deelnemers te garanderen.

Bekijk hier de volledige uitnodiging voor wijze van deelname -->


Vorige activiteit | Volgende activiteit