Truuk Nao Hoes een Succes!

Op woensdag 6 februari was de 2e editie van het onderwijssymposium Truuk Nao Hoes en het was een succes! Er waren veel deelnemers en hopelijk hebben we genoeg (toekomstige) leraren geïnspireerd om Limburgse geschiedthema's op te nemen in hun lessen voor de kinderen.

Het onderwijssymposium 'Truuk Nao Hoes 2019' was een zeer mooi resultaat van de samenwerking tussen de Commissie Educatie van het Koninklijk LGOG en de Nieuwste Pabo en Fontys Hogeschool Sittard.

We hebben vele mooie reacties mogen ontvangen, maar dat kan natuurlijk ook niet anders dan door de geweldige bijdragen van onze workshophouders: Chris Dols, Martin van der Weerden, Kris Förster, Renske Heisen, Jori Videc en Raoul Boers!

U kunt de onderwerpen van de workshops hier teruglezen >>

We hebben een mooie educatieve en inspirerende dag kunnen neerzetten met een hele mooie afsluiter: de Jos Venner Onderwijsprijs! Dit is een nieuw initiatief waarbij iedere geïnteresseerde/leraar/student uitgedaagd wordt om een lesbrief/lesmateriaal te ontwikkelen omtrent een Limburgs geschiedthema en in te sturen naar info@lgog.nl. Daarna zal een jury zich erover beraden en de winnaar wint een hele leuke prijs!

Meer info en voorwaarden voor deelname vind je hier >>


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem