De Hoogtepunten van de ALV in Roermond

Op zaterdag 26 september vond er een zeer speciale Algemene Ledenvergadering plaats. Op deze dag konden de leden van LGOG namelijk niet aan één, maar aan twee vergaderingen deelnemen. Door het coronavirus was de voorjaarsvergadering namelijk uitgesteld. Daarom werden op deze dag de voorjaars- en najaarsvergadering in een zit gehouden. Wat deze vergadering nog gedenkwaardiger maakte, was dat men op 1,5 meter afstand met elkaar moest spreken.

Tijdens de ALV waren er tevens een aantal mooie momenten. Hein van der Bruggen, voorzitter van Kring Gelders Overkwartier van Roermond, heette de leden welkom in zijn stad en sprak over de roerige tijden waar we ons momenteel als samenleving in bevinden. Peter Lambriex mocht de zilveren jubilarissen draagspeld in ontvangst nemen. Bisschop Harrie Smeets werd een erelidmaatschap aangeboden, waarna hij de leden toesprak. Frank Bouts trad af als vicevoorzitter, en werd toegesproken door de secretaris van het hoofdbestuur, Guus Jansen. En als laatste werd het voorzitterschap overgedragen aan Jacques van Rensch, die graag aan de leden wilde laten weten tijdens zijn toespraak dat hij hen bedankte voor het vertrouwen en zich graag wilde inzetten voor de toekomst van LGOG.

Kon u niet bij de ALV aanwezig zijn? Niet getreurd! In de onderstaande video kunt u alle hoogtepunten van deze dag terugkijken.


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem