Archeologie in Limburg - 120

Op 17 december gaat het tijdschrift Archeologie in Limburg nummer 120 op de post, zodat het blad nog voor de feestdagen op de mat ligt! Er komt tijdens deze dagen een moment dat je alle glühwein die je kunt drinken wel hebt gedronken, dat er echt geen kerstkransje meer bij kan en dat die CD met James Last's Goldene Weihnachtsklassiker lang genoeg op repeat heeft gestaan.

Op dat moment ligt Archeologie in Limburg voor jullie klaar, met een breed spectrum aan archeologische onderwerpen.


De redactie heeft in het afgelopen jaar veel positieve reacties en complimenten gekregen over het feit dat Archeologie in Limburg weer in de brievenbus valt, in plaats van in de mailbox en ook de redactie is enthousiast over het resultaat. Er gaat toch niets boven een mooi tijdschrift waar je doorheen kan bladeren en wat je op de leestafel kan leggen.

Daarom is de Sectie Archeologie benieuwd naar uw mening over dit initiatief. De subsidie van de Provincie is eenmalig, dus nummer 121 wordt het laatste gedrukte nummer, tenzij er een alternatieve manier wordt gevonden om het drukken te financieren. Om te inventariseren wat daarbij de mogelijkheden zijn, wendt de sectie zich tot jullie, de lezers.

Onderaan de pagina vindt u een korte online enquête (vier vragen!) waarmee de Sectie Archeologie in kaart wilt brengen hoe groot de animo onder de AVL-leden is voor het continueren van een papieren tijdschrift, en wat de mogelijkheden daarvoor zijn.

Wij vragen u om een minuutje van uw tijd om deze vragen te beantwoorden. En laat vooral ook uw naam en e-mailadres achter, want onder de respondenten wordt een mooi AVL-verrassingspakket verloot.


Op de valreep van het oude jaar brengt de Sectie Archeologie ook nog een nieuwsbrief uit, met onder meer tips voor de feestdagen.

U kunt de nieuwsbrief hier lezen >>

Namens de redactie wenst de Sectie Archeologie u veel leesplezier!


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem