Afscheidssymposium Henk Boersma

Op vrijdag 28 oktober vond het afscheidssymposium voor oud-directeur Henk Boersma plaats. Bij deze mooie woorden die we na het symposium van Henk mochten ontvangen:

Na een lange wachtperiode vanwege de Coronaperikelen kon uiteindelijk toch op vrijdag 28 oktober mijn afscheidssymposium doorgang vinden in het vernieuwde Centre Céramique. Graag bedank ik het bestuur van het genootschap voor deze aangename geste, de medewerkers van het bureau voor de organisatie, sprekers Joep Leerssen en Régis de la Haye voor het overbrengen van hun kennis en ideeën over een onderwerp, genealogie, dat mij na aan het hart ligt, en voorzitter Jacques van Rensch voor de vriendelijke afscheidswoorden en het in goede banen leiden van de middag.

Ik was aangenaam verrast met de hoge opkomst. Het leek wel een reünie van allen die het Limburgs historisch werkveld in den brede een warm hart toe dragen. Uit de aard van de zaak is het mij helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken voor zijn of haar komst, de bemoedigende woorden, cadeautjes, kaarten, e-mails, etc., waaronder ook een bedankbrief van onze beschermvrouwe en een mooi boeket van de gedeputeerde voor cultuur in Limburg. Wees ervan overtuigd dat ik dit alles ten zeerste waardeer. Ik ga samen met mijn vrouw genieten van het eerbetoon dat mij ten deel is gevallen en hoop u allen bij gelegenheid weer te ontmoeten bij een van onze gezamenlijke interesses of een LGOG-activiteit. Het ga jullie goed!

Henk Boersma


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem