Limburgse Archeologie Dag

15 juni 2019

10:00 - 17:00 uur

Limburgs Museum, Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo

Entree: Leden LGOG betalen €15 / Niet-leden €25

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt voor de elfde keer de Limburgse Archeologie Dag georganiseerd. De afgelopen jaren heeft de dag zich bewezen als de ontmoetingsplaats voor archeologen, beleidsmakers en geïnteresseerden, waarbij inhoud, kennisoverdracht en de goede sfeer de belangrijkste kenmerken zijn. Een must dus voor iedereen die daarmee te maken heeft in zijn of haar werk of er belangstelling voor heeft.

De hele dag is gevuld met lezingen over archeologie. Er is de uitreiking van de prestigieuze Guillonpenning aan een persoon, instelling of bedrijf die zich heeft ingezet voor de Limburgse archeologie, de verkiezing van de topvondst 2019 en natuurlijk de archeologiequiz. De lezingen bestrijken het tijdstraject van de vroegste prehistorie tot en met de nieuwe tijd.
Tevens zal er ook een archeologische markt zijn in de foyer van het museum en verder is het museum voor de deelnemers vrij toegankelijk.

Bekijk hier de volledige uitnodiging met programma >>

Voor algemene informatie, inschrijving en actueel nieuws over de laatste ontwikkelingen van het programma kunt u terecht op de website van het Limburgs Museum: https://www.limburgsmuseum.nl/...


Vorige activiteit | Volgende activiteit