Jaarvergadering Sectie Monumenten

9 maart 2024

11:00 uur

In het Mariapark aan de Oude Markt 14 te Sittard

Entree: € 22,50

Het bestuur van de Sectie Monumenten nodigt u uit voor de Jaarvergadering van onze sectie Monumenten te Sittard op zaterdag 9 maart 2024 in het Mariapark tegenover de Basiliek van Sittard.

Programma
11.00 uur Ontvangst met koffie en vlaai
11.15 uur Jaarvergadering van de sectie: zie bijgevoegde agenda
12.00 uur Lezing “Sittard, een onontdekte schat” door stadsarchivaris Peer Boselie
12.30 uur Lunch bestaande uit kop soep; warme saucijzenbrood; diverse belegde broodjes; yoghurt met fruit; koffie en thee; water en jus d’orange.
13.30 uur Stadstour onder leiding van Peter Vossen en Peer Boselie langs bijzondere monumenten van Sittard en bezoek aan de Basiliek de Petruskerk en enkele kloosterkerken

De volledige uitnodiging met daarin de agenda van de jaarvergadering kunt u hier vinden.

De vergaderstukken worden tijdig naar de leden van de sectie toegezonden. Tevens wordt dan informatie geboden over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Sittard.

Aanmelden
Gelieve zich aan te melden vóór 3 maart. U kunt zich aanmelden voor deze jaarvergadering in combinatie met de lunch, de lezing van Peer Boselie en de rondwandeling door tijdige betaling van de eigen bijdrage van € 22,50 via overschrijving op het IBAN-nummer NL88 INGB 0007 811398 t.n.v. LGOG – Sectie Monumenten. Tevens een e-mail met naam (namen) van de deelnemers en woonplaats(en) sturen aan de secretaris via serve.minis@hotmail.com

In principe is de Jaarvergadering vrij toegankelijk voor leden van de sectie Monumenten. Indien u alleen aan de vergadering wilt deelnemen vermeldt u dat dan expliciet in uw mailbericht aan de secretaris.


Vorige activiteit | Volgende activiteit