Excursie: Op zoek naar de schatten van Bergen op Zoom (Brabant)

Graag nodigen wij U uit voor de excursie “Op zoek naar de schatten van Bergen op Zoom” op zaterdag 22 april 2023 met opstapplaatsen in Heerlen en Geleen.

Deze excursie werd vorig jaar al aangeboden, maar kon toen door omstandigheden niet doorgaan.

Dagindeling

De op dat moment geldende regels m.b.t. corona worden in acht genomen.

08.00 uur Vertrek uit Heerlen: parkeerplaats hoek Heerlerbaan en Dr. Meulemanstraat.
08.30 uur Vertrek uit Geleen vanaf het parkeerterrein gelegen aan een zijweg van de Jos Kleynenlaan. Komende van de Rijksweg, direct na het tankstation de toegangsweg rechts inrijden; na 100 meter ligt het grote parkeerterrein.
11.00 uur Aankomst Bergen op Zoom. Wij genieten koffie/thee met gebak bij Brasserie Bernards aan de St. Joephstraat.
12.00 uur Stadswandeling in twee groepen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude binnenstad, waaronder een bezoek aan Museum De Gevangenpoort.
14.00 uur Vrije tijd om te lunchen en nog een en ander op eigen gelegenheid te bezoeken. U krijgt van ons tijdens de heenreis een lijst van interessante mogelijkheden. 17.00 uur Vertrek uit Bergen op Zoom
19.30 uur Aankomst Geleen
20.00 uur Aankomst Heerlen

Kosten en aanmelding

Deelname aan deze excursie kost €43,- voor leden en €48,- voor niet-leden. In de prijs zijn begrepen: kosten bus, fooi chauffeur, koffie/thee en gebak, gidsen stadswandeling en entree Museum Gevangenpoort.

U dient zelf voor verzekering tijdens de reis te zorgen. De aanmelding geschiedt per email aan mwvdweerden@ziggo.nl en is definitief wanneer het verschuldigde bedrag is overgemaakt op bankrekening (IBAN) NL84INGB0005378710 t.n.v. LGOG kring Parkstad onder vermelding van “Bergen op Zoom” en de gewenste opstapplaats. Het is eveneens van belang bij uw aanmelding het 06 nummer te vermelden waarop U bereikbaar bent tijdens de excursie.

Aanmelding uiterlijk 7 april. Mocht uw inschrijving binnenkomen wanneer de bus is volgeboekt, dan ontvangt u daarvan meteen bericht en wordt uw geld teruggestort. Bij afmelding waarvoor geen vervanging gevonden wordt, kan helaas geen terugbetaling plaatsvinden. Afmelding dient te geschieden bij Martin van der Weerden per email mwvdweerden@ziggo.nl of telefoon: Martin van der Weerden, 045-5325094 of 06-15894406

De volledige uitnodiging kunt u hier vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit