Euregionale Contactdag Maaseik

17 september 2022

13:30 uur

De Spaenjerd (Maasstraat 84, Ophoven-Kinrooi)

Entree: € 25,00 voor ontvangst en maaltijd, €10,00 deelname kunstroute

Op zaterdag 17 september nodigt de Pater Sangerskring van Maaseik de leden van Kring De Westelijke Mijnstreek uit voor de Euregionale Contactdag Maaseik. De 25-jaarlijkse overbrenging van de relieken van de heilige zusters Harlindis en Relindis op 18 en 25 september in Aldeneik en de bijbehorende kunstroute staan in de focus.

Programma

  • 13:30 uur - ontvangst met koffie en vlaai.
  • 15:00 uur - bezoek Aldeneik (parking rond de Sint-Annakerk, Leugenbrugweg Aldeneik-Maaseik): het verhaal van Harlindis en Relindis en de architectuur van de Sint-Annakerk, expo 'Op handen gedragen', expo 'Van Cuppa's en Kiezels' met kunstenares Marieta Bruekers, beeldentuin langs de kerk en de Willibrorduskapel met expo van Wies Janssen.
  • 17:30 uur - diner in De Spaenjerd.

Praktische informatie

Van Kring De Westelijke Mijnstreek kan de Pater Sangerskring maximaal 15 deelnemers verwelkomen. U kunt zich hiervoor tot 8 september inschrijven via kelly.krijntjes91@gmail.com. Graag hierbij ook uw 06-nummer vermelden in verband met bereikbaarheid op deze dag. Gelieve het bedrag tegelijkertijd overmaken op bankrekening (IBAN) NL98INGB0006929682 t.n.v. LGOG Kring De Westelijke Mijnstreek onder vermelding van uw naam. Het vervoer gebeurt met eigen auto's. De totale wandelafstand blijft beperkt tot 1 km.


Vorige activiteit | Volgende activiteit