Eindejaar bijeenkomst voor leden van de Kring Ter Horst met documentaire ‘Het leven is een kringloop’

Graag nodigen wij u uit voor de laatste bijeenkomst in 2023 van LGOG Kring Ter Horst op woensdag 27 december in Openluchtmuseum de Locht. Tijdens deze middag kunnen we kennis maken en van gedachte wisselen over de nieuwe koers van museum de Locht, waar we de komende jaren voor onze lezingen te gast zullen zijn.

15.00 uur Inloop (vergeet niet uw Museumjaarkaart mee te nemen)

15.15 uur Welkom en toelichting op de nieuwe koers van de Locht door Roel Baas

15.30 uur Thema ‘Van klassieke potstal tot eigentijds ondernemen’:

Presentatie van de korte documentaire ‘Het leven is een kringloop’. In deze film van Wiek Lenssen maken we kennis met het melkveebedrijf van Peter Hegger.
Dit bedrijf wordt in de jaren 70 steeds groter. Na overname van het bedrijf besluiten Peter en zijn vrouw Nelleke om een andere weg in te slaan. Wiek zal daarbij aanwezig zijn.

16.00 uur Dini Stoevenbelt wisselt met de aanwezigen ideeën uit over de aanpassing van de expositie in de historische boerderij.

16.15 uur Einde programma of indien het weer het toelaat, voor geïnteresseerden een snelle rondgang over het buitenterrein van het museum.

17.00 uur Sluiting van het Museum.

Het bestuur vertrouwt op een goede opkomst. Wij verheugen ons om u te ontmoeten om samen binnen onze Kring Ter Horst het jaar gepast af te sluiten.

De leden die niet aanwezig zijn, wensen wij via deze weg gezellige feestdagen en een vredig 2024.

De volledige uitnodiging kunt u hier vinden.


Vorige activiteit | Volgende activiteit