Familiegeschiedenis in de buurt (23 november 2019)

Het CBG-evenement ‘Familiegeschiedenis in de buurt’ is op zaterdag 23 november in Maastricht!

‘Familiegeschiedenis in de buurt’ is een evenement van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis. Met dit evenement trekt het CBG een paar keer per jaar het land in. De laatste editie van 2019 vindt plaats in het Regionaal Historisch Centrum Limburg.

Stel je onderzoeksvraag aan experts
Of je nu Vriend van het CBG of een startende onderzoeker bent, we helpen je graag op weg in je eigen familieonderzoek. Tijdens het evenement is ruimte voor contact met mede-onderzoekers, vragen aan experts, naast inspirerende lezingen, workshops en een rondleiding in het depot. De periode tussen september 2019 en maart 2020 staat voor de provincie Limburg in het teken van de 75-jarige herdenking van oorlog en bevrijding. Je hoort daarom meer over de zoektocht naar Limburgse oorlogsschatten en welke CBG oorlogsbronnen beschikbaar zijn voor je onderzoek. Verder biedt het programma een unieke lezing over vondelingen, een introductie in DNA en paleografie. Kortom, een boeiende middag!

Aanmelden
Heb je Limburgse roots en wil je deze editie van ‘Familiegeschiedenis in de buurt’ bijwonen, meld je dan per mail aan via communicatie@cbg.nl. Ben je Vriend van het CBG, vermeld dan je Vriendnummer. Reserveren is noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie
Meer weten over dit evenement? Bekijk eerst het programma en de praktische informatie hier.

Gratis voor vrienden van het CBG, anders €5,-


Vorige nieuwsitem | Volgende nieuwsitem